Vooraf

Er zijn grofweg 7 aspecten die van belang zijn en zo snel mogelijk geregeld moeten worden. Hierna krijgt u een aantal dagen de gelegenheid om u voor te bereiden op de plechtigheid.

Een begrafenis of crematie mag niet eerder dan 36 uur na het overlijden plaatsvinden. De uitvaart moet uiterlijk op de zesde werkdag na de dag van het overlijden plaatsvinden. Het weekeinde en feestdagen zijn geen formele werkdagen.

De dagen voor de plechtigheid zullen wij u naar wens begeleiden. De ene familie wenst meer assistentie dan de andere. Ú bepaalt wat wij voor u mogen betekenen. Het uitvaartcentrum Van Kessel Uitvaartverzorging biedt alle mogelijkheden op gebied van techniek: bijvoorbeeld het draaien van muziek, het maken van live muziek met versterking en het vertonen van beeldmateriaal zoals foto’s of films. In ons hypermoderne gebouw zijn alle laatste technische snufjes aanwezig. Zoals een opname met beeld en geluid. Het is zelfs mogelijk de dienst te volgen rechtstreeks in alle delen van de wereld (door middel van een persoonlijke inlogcode). Alles wordt vooraf getest en er wordt samen met u een draaiboek naar wens gemaakt.