Rouwcentrum Van Kessel (Elkerliek)
Dunantweg 16a
Deurne
Uitvaartcentrum 't Brummelhuis
Uitvaartcentrum ’t Brummelhuis
Sint Willibrordusplantsoen 6
Deurne
Uitvaartcentrum ’t Vlinderhuis
't Hoogh Huys 3
Gemert

Wensenboekje

Aanvragen

Uitvaartwensen

Een uitvaart kan tegenwoordig op zo veel verschillende manieren vorm gegeven worden. Hoe u daar invulling aan geeft, is heel persoonlijk. Steeds meer mensen denken dan ook bij leven al na over hun eigen afscheid.

Wordt u bijvoorbeeld liever begraven of gecremeerd? Zijn er liedjes die u mooi vindt? Heeft u uitgesproken ideeën over de manier waarop u wilt dat uw afscheid plaatsvindt? Sommige mensen willen graag een ingetogen uitvaart, terwijl anderen juist zeggen: “Op mijn leven mag geproost worden!”

Als u al ideeën of wensen heeft voor uw afscheid, dan is het bovendien fijn voor uw naasten als u die vastlegt. Zij weten dan, als het zover is, wat uw wensen zijn en kunnen hieraan voldoen.

Wensenboekje

Dat er een moment komt dat u afscheid moet nemen van uw dierbaren, weet u wel. Erover in gesprek gaan is vaak nog niet zo makkelijk. Toch is het waardevol om eventuele wensen met elkaar te delen.

De tijd rondom een overlijden is een emotionele periode waarin er veel op nabestaanden afkomt en zij in korte tijd belangrijke keuzes moeten maken. Als de wensen van de overleden dierbare bekend zijn, dan helpt dat heel erg bij de invulling van een persoonlijk afscheid en de verwerking van het verlies.

Om het vastleggen van uw wensen makkelijker te maken, hebben wij een Uitvaartwensenboekje samengesteld. Aan de hand van dit boekje krijgt u een goed overzicht van alle keuzes die er gemaakt kunnen worden. U kunt heel specifiek aangeven wat uw keuzes en voorkeuren zijn en die eventueel naar behoefte aanvullen.

U kunt dit boekje kosteloos en vrijblijvend bij ons aanvragen.

Wensenboekje aanvragen

Wensen opschrijven

Uitvaartwensen bespreken

De mogelijkheden rondom een afscheid, leest u ook bij Uitvaart regelen. En juist omdat het zo’n emotionele en persoonlijke gebeurtenis is, maken wij ook graag tijd om uw wensen te bespreken bij u thuis of bij ons op kantoor. Vanzelfsprekend is zo’n gesprek geheel vrijblijvend.

Wilt u hiervoor een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.

Contact