Boekjes bestellen

Om naasten een moeilijke situatie te besparen kunt u hen informeren of zorgen dat ergens vaststaat wat uw wensen zijn.

Bij veel belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven is een verlanglijstje de normaalste zaak van de wereld. Bij een geboorte, verjaardag, een huwelijk. Waarom zou u niet uw eigen uitvaart mogen vastleggen?

Wij bevelen u ‘Notities voor later’ aan. Dit is een handige gids, geschreven door Charles Lourens, die u kunt invullen voor uw nabestaanden.

Als u de vragen in dit boekje zorgvuldig invult, voorkomt u hiermee dat uw naaste familie/nabestaanden veel vragen en extra zorgen hebben. Ook kunt u voorkomen dat vanwege onvoldoende financiële dekking later problemen ontstaan.

Zorgen Erna, zakelijke afwikkeling na het overlijden van een partner.

Als een dierbare overlijdt, moet er veel worden geregeld. Deze uitgave is speciaal geschreven voor mensen die de nalatenschap moeten afwikkelen voor hun partner of van een alleenstaande. Het geeft u een goed overzicht van de taken die op de schouders rusten van nabestaanden. En het geeft u praktische richtlijnen hoe u alle zaken zo goed en prettig mogelijk kunt afhandelen. De hoofdstukken kennen een vaste indeling met een uitleg, waar nodig voorbeelden, een checklist en ruimte om aantekeningen te maken. U kunt deze uitgave gebruiken als werkboek om overzicht te houden. Waar nodig, wordt u doorverwezen naar deskundigen of instanties die u kunnen adviseren in uw persoonlijke situatie.

Indien u een van de boekjes wilt bestellen, neem dan contact op met ons via 0493-316582 of via .