Sieraden, monumenten, urnen

Het kan troost bieden om de herinnering aan een overledene fysiek te maken, door het kiezen van een mooi sieraad, een bijzonder monument of een unieke urn. Komt u eens bij ons langs, dan kunnen we gezamenlijk de verschillende opties bekijken.

Dit kan na telefonische afspraak. Telefoonnummer: 0493 316582. Wij nemen dan graag alle tijd voor u.

Gedenksieraden

Van Kessel Uitvaartverzorging verzorgt een collectie gedenksieraden, waarin een kleine hoeveelheid as van de overledene bewaard wordt.
U kunt ook kiezen voor een verwerking van een vingerafdruk in het sieraad. Dit kan in goud, zilver etc. gevat worden.

Zie daarvoor ook de site van See You gedenksieraden

Herinneringsproducten

1. Vingerafdruklezer

We hebben de mogelijkheid om digitale vingerafdrukken af te nemen van een overledene, dit gaat via een vingerafdruklezer. Deze vingerafdrukken kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden: voor sieraden, vingerafdrukken kunnen geplaatst worden in een glazen kubus en andere herinneringsproducten.

2. Glazen foto kubus

De laatste jaren zijn er veel mogelijkheden bijgekomen om herinneringsproducten te laten maken na een overlijden van een dierbare in uw leven. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een gedenksieraad, een vingerafdruk of iets bijzonders te laten maken van een mooie foto. Vooral voor dit laatste hebben we sinds kort iets heel unieks, u kunt een foto laten plaatsen van uw dierbare in een glazen kubus, dit kan in 2d maar ook in 3d. Dit is ook mogelijk in combinatie met asbestemmingen, of urnen. Hierin zijn veel mogelijkheden, we hebben verschillende modellen bij ons op kantoor staan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen.

Grafmonumenten

Wij kunnen u adviseren over uw grafmonumenten. Er is een ruime keuze aan soorten, materialen en vormen. Ieder met zijn eigen karakter. Wij brengen u in contact met de voor u juiste partij. Neem daarvoor contact met ons op.

Urnen

In de showroom van Van Kessel Uitvaartverzorging treft u een ruime keuze van urnen aan. Er zijn diverse materialen en vormen beschikbaar. Sober en kunstzinnig of uitbundig en gedetailleerd. Als wij niet over de vormgeving beschikken die u wenst, zorgen wij ervoor dat aan uw wensen wordt voldaan door onze partners.