’t Brummelhuis

foto interieur website 1

Van Kessel Uitvaartverzorging beschikt over een eigen locatie op de hoek oude Helmondseweg- Willibrordusplantsoen in Deurne, ’t Brummelhuis.

In de voormalige kerk van de parochie van de Heilige Geest is een uiterst modern uitvaartcentrum ingericht, voorzien van alle faciliteiten waardoor het afscheid van uw naaste op een mooie en eervolle wijze plaats kan vinden. De locatie is bestemd voor iedereen, ongeacht geloof, opvatting of afkomst.

Rouwkamers

In het gebouw zijn 2 rouwkamers gerealiseerd. Deze zijn ingericht in huiselijke sfeer en voorzien van alle gemakken. U kunt altijd bij uw dierbare zijn. Zo heeft u alle tijd om op uw manier en op het moment dat het u en de uwen uitkomt afscheid te nemen. U krijgt een eigen ‘sleutel’ om de rouwkamer te bezoeken.

Het uitvaartcentrum

’t Brummelhuis is voorzien van eigen parkeerplaatsen bij het gebouw. Tijdens plechtigheden kunnen familieleden het gebouw binnengaan door een aparte familie-ingang, indien gewenst. Uiteraard kunnen zij ook voor de publieksingang kiezen waardoor ook de andere bezoekers het gebouw betreden.

Het uitvaartcentrum is voorzien van tal van mogelijkheden. Er is een aula waarin 400 mensen plaats kunnen nemen voor een afscheidsbijeenkomst. Een deel van de plaatsen bevindt zich in de aula en een deel ervan is gesitueerd op het balkon. De aula heeft een warme uitstraling onder andere door geluiddempend tapijt en fraaie inrichtingselementen.

van kessel ineterieur overzicht

Beeld en geluid

Vrijwel elke dienst wordt tegenwoordig begeleid door beeld en geluid. Van Kessel Uitvaartverzorging heeft daartoe de nieuwste technieken geïnstalleerd. Met uitstekende mogelijkheden om uw dienst door films of presentaties te verlevendigen. Daarnaast is een goede geluidsinstallatie aanwezig voor sprekers, maar ook voor live voorstellingen, bijvoorbeeld met muziek. Er zijn microfoons en er is versterking, begeleid door eigen deskundige medewerkers. Ook zijn er videofaciliteiten voor het registreren van de dienst. Het gebouw is voorzien van dames- en herentoiletten en een invalidentoilet en afgezien van het balkon is het rolstoelvriendelijk en gelijkvloers.

Begraafplaats

De gemeentelijke begraafplaats Jacobshof bevindt zich op loopafstand van het uitvaartcentrum op circa 600 meter.

Crematorium

Uiteraard kunnen ook afscheidsbijeenkomsten gehouden worden waarna de overledene in een door u te kiezen crematorium gecremeerd wordt.

Na de dienst

Het uitvaartcentrum biedt mogelijkheden voor gebruik van koffie en thee na de bijeenkomst. Dit kan een eenvoudig of uitgebreide catering zijn, tot zelfs complete maaltijden. Of een borrel en een hapje: de keuze is aan u. Wij hebben meer dan voldoende ruimte, het aantal mensen kan in overleg bepaald worden.

Wilt u meer weten of afspraken maken? Neem dan contact op met Van Kessel Uitvaartverzorging,

telefoon 0493 316 582 of

buiten uitvaartcentrum website